Förslag till nya styrelsen.

Valberedningens allmänna motivering för Norrlands styrelse Vt14:


Vi i valberedningen har strävat efter att se till Nationens bästa, och att första kontaktsmänniskor kommer tillbaka till nationen. Detta har vi gjort genom att välja 15 poster och styrelsemedlemmar. Vi har även haft som mål att hitta styrelsemedlemmar som är motiverade samt som vi ser har en framtid inom Norrlands styrelse. 

Valberedningens förslag på styrelsen inför Vt14:

Ordförande; Louise Anderssson Ekegren – Har tidigare erfarenhet som ordförande för Norrlands och har visats sig vara en bra lämpad person för det uppdraget. Hon är social och engagerad vilket vi anser är en viktiga egenskaper för att vara ordförande. 

Vice ordförande/ Skriftställare; David Svensson – Vi anser att det är ett naturligt steg för David med den erfarenhet som han har som utskottsledare i hela 4 terminer. Med hans tuffhet kommer han hjälpa Louise i sin roll som ordförande och att han är god hjärtat anser vi är en bra egenskap att ha som vice ordförande. Hans välformulerade ansökan visar även på att han mycket väl klarar av rollen som skriftställare. 

Pubsame; Hanna Gustafsson – Hennes egna beskrivning av sig själv med orden Motiverad, organiserad och social speglar valberedningens uppfattning om henne. Vi tror att hon kommer klara jobbet som pubsame galant. 

Nils Gustafsson – Som en gammal och stabil stofil inom Norrlands nation anser vi att han kommer göra ett utmärkt jobb som pubsame i Sivans för Norrlands nation. 

NK; Anna Nilsson – Efter att ha visat stort engagemang under terminen har Anna samtidigt varit en bra tillgång för nationen och NK genom hennes tidigare erfarenheter. Därför ser vi henne som en fortsatt representant för NK och Norrlands nation.

Jacob Ohlsson – Denna killen, som brinner för att träffa nya människor, skapa event och har även lyckats bli en av årets jobbare för Norrlands nation 2013, anser valberedningen vara ett bra tillskott i Norrlands nation. 

Kåtansvarig; Johan Bengtsson – Denna här drivna lilla kultingen med byggarbakgrund kommer vara ett stort tillskott för Norrlands styrelse och sköta om kåtan på det sätt den förtjänar. 

Skattmas; Anton Karlsson – Denna ödmjuka skattmas med erfarenhet från förra terminen har visats sig klara av att sköta ekonomin för Norrlands på ett utmärkt sätt. Detta gör att vi fortsätt litar på hans kompetens som skattmas och nominerar därför honom till denna post. 

Renskötare; Mattias Karlsson – Med tidigare erfarenheter inom Norrlands olika utskott ser vi att Mattias är redo för nya utmaningar genom att träna de vilda renarna i Norrlands under pubkvällarna. 

Idråttsmästare; Jerry Hytinkoski – Hani Mousaviyan Utter – Med stor erfarenhet från Idråttorna har dessa glada killar visats sig vara engagerade till 100%. Vi anser därför att de är redo till att leda utskottet tillsammans.

Ärkefästing – Sanna Mattsson – Med nio års erfarenhet av skötsel i hästar är inte steget långt till att guida Norrlands glada renar på framtida event inom Ärkefestingarna. 

Carolyn Oddy – Med tidigare erfarenheter från utskott ser vi Carolyn som en fortsatt Ärkefesting i Norrlands! (We think that with Carolyns earlier experience with Ärkefestingarna she will be a good person to continue to lead this committee) Vi ser dessa brudar som ett perfekt par till att leda och utveckla ärkefästings utskottet till nästa nivå. Denna internationella kombo kommer kunna skapa en relation till hela campus internationella befolkning. (We see Sanna and Carolyn as a perfect international combo that will take the commitee to new hights!).

Kultpalt; Kinga Lukacs – Simone Nyman – Dessa drivna brudar kommer vara ett bra tillskott till styrelsen genom att fixa med nya och spännande event till nästa termin. Vi ger även Simone det ärofyllda uppdraget att vara Cybernåjd samtidgt som kultpalt.

Annonser
%d bloggare gillar detta: