Aktivera dig!

Vad krävs av en norrlänning? Som eder ödmjuke tjänare CyBernåjden ser det så finns det tre olika grader av att beblanda sig med nationslivet som vi erbjuder!

Det första steget är att helt enkelt ta beslutet att bli medlem i Norrlands Nation. Kraven på dig är ytterst få men belöningarna är fina! Det enda som krävs av dig i detta fall är en medlemsavgift! Du får då möjligheten att gå ut på campuspubarna och skaka rumpa, samt avdrag på priset på många av våra fantastiska aktiviteter. Det bör dock nämnas att aktiviteterna är öppna för alla, och vi uppmuntrar alla som är intresserade av det vi hittar på att komma och säga hej på våra events. Det är enkelt och gött att vara medlem! Vill man aktivera sig mer så kan man också jobba på Sivans de veckor som Norrlands har puben. Vi kommer ut med den informationen löpande när det sker. Vanligvis så är det bara att skicka ett mail till jobbansvarige så löser vi det! Alla som jobbar på Sivans får ett halvt jobbarkort som gör att du får gå före i inträdeskön, samt tillgång till den legendariska jobbarefterfesten som sker på lördagen efter att Sivans är städat och klart!

Det andra steget är våra utskottare. Dessa har möten en gång i veckan och engagerar sig mångt och mycket  för att våra evenemang ska bli så bra som möjligt. Festingarna organiserar våra sittningar och andra festligheter, Idråttorna gör allt för att engagera gemene man i sportens värld, och Kultingarna gör allt däremellan och lite till! För att bli med i ett utskott så är en lämplig väg att söka kontakt med de nuvarande utskottsledarna. Kontaktinformationen hittar du på utskottens respektive flikar här på vår hemsida. Det som utskottarna tjänar på detta är ju makten att förändra mer, samt så hålls det interna teambuildingaktiviteter inom utskotten som extra socker i grädden på moset!

Det tredje steget är att så med i vår mysiga styrelse. Vi har också möten en gång i veckan. Förutom detta så finns vi garanterat på plats när Norrlands har jobbkvällar på Sivans. Alla inom styrelsen har olika områden att ansvara för, mycket makt och ansvar, men vi har också väldigt kul! Teambuildingaktiviteter samt gratis inträde till Sivans och annat gött erbjuds som muta till styrelsemedlemmar! Styrelsen väljs ut terminsvis  och en valberedning väljs ut som ansvarar för att sköta intervjuer och kontrollera ansökningar för att hitta en så bra person som möjligt för jobbet. Denna information kommer gå ut till alla så fort det är aktuellt!

Som du ser så har du all möjlighet att aktivera dig i Norrlands!

– CyBernåjd Björn Tarras

Annonser
%d bloggare gillar detta: